Posted in Fun, Rndom fun

Celebration Of 50 Followers!!🎉🥳QndA

Hey Royals !!!

so the post is finally here …. I’m sooo excited

ok lets get started

here are the questions:

────── ♡ ──────

Corrie’s Questions

How many pink clothes do you have? Ans: ok well… I definitely have more than 10 . I love pink when it comes to clothes!!

What is your favourite writing equipment? Ans: Definitely Pen and paper cause it feels more realistic and I feel really productive .

How many books have you read this week? Ans: 1 only its “Harry potter and the sorccer’s stone” . I saw all the movies did not read the books yet ..

Aamy’s Questions

1. Do you have any pets? Ans: nope 😦 never had one ,only street dogs…. though my family has a history of pets like my mom had 2 dogs Tina a Alsatian and pommy a pomeriun . My father had a Coker spaniel named Ronny and my maternal Grandfather had a cheetah ( not joking, for real) her name was Chitra
2. Why did you start your blog? Ans: 15 may 2021
3. Do you like anime? Ans : by anime if u mean animated movies yes but if u mean anime like Japanese anime’s etc… no never seen one
4. Have you written any books? Ans: no not yet one was in progress last year but never completed it , it was about teen detectives name the impossible detectives ….. mostly because I was writing it on my computer and it crashed
5. What’s your fave book? Ans: My fav book is Matilda .
6. Who’s your fave singer? Ans : I have manyyyy i cant choose , but if I have to choose I would say Selena Gomez I absolutely love her songs

Gelina’s Questions

1. Do you have any pets? Ans : Nope , (as I said earlier) but I want a puppyyyy(they are so cuteee)
2. Are you an introvert or extrovert? Ans: Lets say somewhere in – between , but mostly extrovert. when I meet a person I’ll be shy at first but later if I get to know them I’ll talk none stop . I remember once there was a girl in my class that didn’t talk much i literally may have made her around 10 percent more talkative I’m glad to have a talent like that.
3. What is your favourite colour? Ans: I would say Lavender, Glacious and pastel
4. How long have you been blogging? Ans: Oh ya thx for reminding me , it has beeeeeeeennnnnn a yearrrr already !!!! I had started this blog last year begining of summer vacay !!!!!
5. Could I interview you? Ans: Yes sure definitely!

────── ♡ ──────

Well …

thats it

for todays post

cya later

Posted in Fun

Buddy Tag With Aamy From Aamy’s Imagination!!

Heyyy Everyone!! Whatcha doing? So, I got nominated by Merlyn for the buddy tag ( Thank you so much!!) …….. I reached over to Aamy and asked if we could do the buddy tag! ( and guess what, she said yessss!)

Aamy is an awesome blogger , with an amazing blog and intresting blog , you will never get bored while visiting her blog !! ( She is Amazing !!🤩) This is Aamy’s post click here

So here are rhe rules,

  • Tag the original creators of this tag – Tallblondetales and Proxywords – and tag the original posts from each of their blogs. If you do, you’ll be eligible for the roundup post and grand ‘Know Your Buddy’ tag winner! If not, you can still take part in the tag you just won’t be a contender for the overall winner. .
  • Thank the bloggers who nominated you (and your buddy), share the badge and rules in your post. .
  • Pick a blogger with whom you’d like to do this tag with, answer the questions together, and share each other’s answers on both the blogs. .
  • Nominate 10 new Bloggers and keep spreading the love. .
  • Notify the bloggers (tell them you nominated them) by commenting on one of their posts.

Aamy’s Answers 🌈

1.What is your favorite blog post of mine and why ?

Ans: I LOOOVED 

Diy Halloween Ornaments. They looked so cute :)))My fave DIY would probably be the ghost 👻.

2.What would you like to be known for – your name or your Blog name?

Ans :I’d wanna be know for my name😋.

3.What is the weirdest comment you’ve ever gotten about your blog ?

Ans : I haven’t gotten a weird comment :\

4. Do you think cereal is soup ? Why or why not ?

Ans ;Cereal could be a form of soup🤔…The cereal are those mystery veggies and meat lying around and the milk is the water (water😂)

5.If you had a controller that has the power to rewind and fast forward, which would it be and why ?

Ans : Obviously I’ll fast forward. I’d love to see new bloggers and new followers and see how all of my blogger friends have grown over the years😁

6.If you two were to be buddy characters in a movie, which characters would you be and why?

Ans : Maybe…Ladybug from Miraculous? I love Ladybug and her awesome reflexes! I’ve watched the first season on YouTube but the second one’s not available there😥

7. What is the most boring part of posting blog posts for you, or what part of posting a blog are you laziest about doing?

Ans :I hate going over the posts, and maybe sometimes I forget to do it and then my mom reads the posts and she goes, “Do you mean ‘What’ instead of ‘Whad’?” and things like that.

8. If you could transform into any  animal, what would it be and why?

Ans : I’d be a pet dog for a kind family. Also who lives loooong. I really wanna know the lives of pet dogs (given to kind families and lives loooong), so yeah I’d be a pet dog (given to a– You get the point)

9.If your blog had a superpower/magical element, what would it be?

Ans ; I. HAVE. NO. CLUE.

10.If you were given the power to exchange blogs for a day, which thing will change or adapt first?

Ans : I don’t really know…Rajonya’s blog is already BEAUTIFUL!

My Nominees

Hope you like todays post . byeeeeeeeeeeeeeee