Posted in Fun

Buddy Tag With Aamy From Aamy’s Imagination!!

Heyyy Everyone!! Whatcha doing? So, I got nominated by Merlyn for the buddy tag ( Thank you so much!!) …….. I reached over to Aamy and asked if we could do the buddy tag! ( and guess what, she said yessss!)

Aamy is an awesome blogger , with an amazing blog and intresting blog , you will never get bored while visiting her blog !! ( She is Amazing !!🤩) This is Aamy’s post click here

So here are rhe rules,

  • Tag the original creators of this tag – Tallblondetales and Proxywords – and tag the original posts from each of their blogs. If you do, you’ll be eligible for the roundup post and grand ‘Know Your Buddy’ tag winner! If not, you can still take part in the tag you just won’t be a contender for the overall winner. .
  • Thank the bloggers who nominated you (and your buddy), share the badge and rules in your post. .
  • Pick a blogger with whom you’d like to do this tag with, answer the questions together, and share each other’s answers on both the blogs. .
  • Nominate 10 new Bloggers and keep spreading the love. .
  • Notify the bloggers (tell them you nominated them) by commenting on one of their posts.

Aamy’s Answers 🌈

1.What is your favorite blog post of mine and why ?

Ans: I LOOOVED 

Diy Halloween Ornaments. They looked so cute :)))My fave DIY would probably be the ghost 👻.

2.What would you like to be known for – your name or your Blog name?

Ans :I’d wanna be know for my name😋.

3.What is the weirdest comment you’ve ever gotten about your blog ?

Ans : I haven’t gotten a weird comment :\

4. Do you think cereal is soup ? Why or why not ?

Ans ;Cereal could be a form of soup🤔…The cereal are those mystery veggies and meat lying around and the milk is the water (water😂)

5.If you had a controller that has the power to rewind and fast forward, which would it be and why ?

Ans : Obviously I’ll fast forward. I’d love to see new bloggers and new followers and see how all of my blogger friends have grown over the years😁

6.If you two were to be buddy characters in a movie, which characters would you be and why?

Ans : Maybe…Ladybug from Miraculous? I love Ladybug and her awesome reflexes! I’ve watched the first season on YouTube but the second one’s not available there😥

7. What is the most boring part of posting blog posts for you, or what part of posting a blog are you laziest about doing?

Ans :I hate going over the posts, and maybe sometimes I forget to do it and then my mom reads the posts and she goes, “Do you mean ‘What’ instead of ‘Whad’?” and things like that.

8. If you could transform into any  animal, what would it be and why?

Ans : I’d be a pet dog for a kind family. Also who lives loooong. I really wanna know the lives of pet dogs (given to kind families and lives loooong), so yeah I’d be a pet dog (given to a– You get the point)

9.If your blog had a superpower/magical element, what would it be?

Ans ; I. HAVE. NO. CLUE.

10.If you were given the power to exchange blogs for a day, which thing will change or adapt first?

Ans : I don’t really know…Rajonya’s blog is already BEAUTIFUL!

My Nominees

Hope you like todays post . byeeeeeeeeeeeeeee

Author:

Hiii !!! I am Rajonya a new 12 yr old blogger( i know that it is a big name and hard to pronounce , most people i know mispronounce it , so you can call me by my pen name Gini ). I am the founder nd creator of this blog Princesss World . ( btw the meaning of my name Rajonya is princess so, you get it ) . i was so bored during lock-down so i thought of opening a blog and found wordpress . ( funny story , i found wordpress through my computer textbook😁) hope you love my blog . byeeeeeeeeeee !! 😃

15 thoughts on “Buddy Tag With Aamy From Aamy’s Imagination!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s