Posted in Art and Crafts, Christmas, DIYS, Fun

Christmas Decoration Ideas -Part -1

Heyyy everyone ! And I am back with the Part -1 of Christmas Decorations…………

Me to myself : So see now I did not add the decoration in the title now they can guess!!..

So guess what it is

let me countdown :

.

.

.

.

0

.

1

2

3

4

5

🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁

It is CHRISTMASO ORNAMENTS!!! ( sorry got excited)

here is the video !!

:

Sooooooooo…………….

.

.

.

.

.

.

.

.

How did you like ittttt?

hope you loved it 😁

byeeeeeeeeeeeeeeeeee

cya

Posted in Art and Crafts, Christmas, DIYS, Fun

Christmas present part 1 – Christmas painting

Heyyyy Everyone ! How was everyone’s week ?

So as promised in my last post . I am here with part one of Christmas presents

Guess what is it , It’s a painting ! Me to myself : Hey ! they already know that ,obviously they read the title🙄

Here is the video ( plz do try it out ):

*humming Christmas songs while writing this **gets out of focus and starts dancing *

.

.

.

.

.

So how did everyone like the painting ?

Is anyone really really excited for Christmas like me ?

I Am Already in the Christmas mood (jingle bells jingle bells jingle all the way )

So that’s it for today ..

Hope you liked today’s post . Cya later byeeeeeeeeeeee

Posted in Art and Crafts, DIYS, Organisation

4 different Bookmarks

Heyyy everyone !!! How’s your day going ?

Soooooo………….. Today I thought of making a Diy post 4 different types of bookmark ( make the one you like , or all of them !)

.

.

.

Idk

What

To

Write

here

Ps: There are lots of Christmas videos coming up

like….

  • christmas gift ideas part 1,2,3,4 etc…..
  • christmas decorations ( in parts tooo )
  • Well there is moree…..

Have a great day !! Seee you later byeeeeeeeeee ….

Posted in Fun

Buddy Tag With Aamy From Aamy’s Imagination!!

Heyyy Everyone!! Whatcha doing? So, I got nominated by Merlyn for the buddy tag ( Thank you so much!!) …….. I reached over to Aamy and asked if we could do the buddy tag! ( and guess what, she said yessss!)

Aamy is an awesome blogger , with an amazing blog and intresting blog , you will never get bored while visiting her blog !! ( She is Amazing !!🤩) This is Aamy’s post click here

So here are rhe rules,

  • Tag the original creators of this tag – Tallblondetales and Proxywords – and tag the original posts from each of their blogs. If you do, you’ll be eligible for the roundup post and grand ‘Know Your Buddy’ tag winner! If not, you can still take part in the tag you just won’t be a contender for the overall winner. .
  • Thank the bloggers who nominated you (and your buddy), share the badge and rules in your post. .
  • Pick a blogger with whom you’d like to do this tag with, answer the questions together, and share each other’s answers on both the blogs. .
  • Nominate 10 new Bloggers and keep spreading the love. .
  • Notify the bloggers (tell them you nominated them) by commenting on one of their posts.

Aamy’s Answers 🌈

1.What is your favorite blog post of mine and why ?

Ans: I LOOOVED 

Diy Halloween Ornaments. They looked so cute :)))My fave DIY would probably be the ghost 👻.

2.What would you like to be known for – your name or your Blog name?

Ans :I’d wanna be know for my name😋.

3.What is the weirdest comment you’ve ever gotten about your blog ?

Ans : I haven’t gotten a weird comment :\

4. Do you think cereal is soup ? Why or why not ?

Ans ;Cereal could be a form of soup🤔…The cereal are those mystery veggies and meat lying around and the milk is the water (water😂)

5.If you had a controller that has the power to rewind and fast forward, which would it be and why ?

Ans : Obviously I’ll fast forward. I’d love to see new bloggers and new followers and see how all of my blogger friends have grown over the years😁

6.If you two were to be buddy characters in a movie, which characters would you be and why?

Ans : Maybe…Ladybug from Miraculous? I love Ladybug and her awesome reflexes! I’ve watched the first season on YouTube but the second one’s not available there😥

7. What is the most boring part of posting blog posts for you, or what part of posting a blog are you laziest about doing?

Ans :I hate going over the posts, and maybe sometimes I forget to do it and then my mom reads the posts and she goes, “Do you mean ‘What’ instead of ‘Whad’?” and things like that.

8. If you could transform into any  animal, what would it be and why?

Ans : I’d be a pet dog for a kind family. Also who lives loooong. I really wanna know the lives of pet dogs (given to kind families and lives loooong), so yeah I’d be a pet dog (given to a– You get the point)

9.If your blog had a superpower/magical element, what would it be?

Ans ; I. HAVE. NO. CLUE.

10.If you were given the power to exchange blogs for a day, which thing will change or adapt first?

Ans : I don’t really know…Rajonya’s blog is already BEAUTIFUL!

My Nominees

Hope you like todays post . byeeeeeeeeeeeeeee

Posted in Fun, India, School

Deepawali

Hii everyone !! Today’s post is about Diwali ( I know it is done ) here find some info on it :

Diwali/Deepawali is a festival of lights and one of the major festivals celebrated in India . This festival usually lasts five days ( in November) . Diwali symbolizes the spiritual “victory of light over darkness, good over evil, and knowledge over ignorance”. Here is the reason why Diwali is celebrated, in some regions, a celebration of the day Lord Rama returned to his kingdom Ayodhya with his wife Sita and his brother Lakshmana after defeating Ravana in Lanka and serving 14 years of exile. Diwali, celebration usually commences by cleaning our houses, renovating. On the day of Diwali decorating homes and workplaces with diyas (oil lamps) and Rangoli’s (colourful patterns made with flowers or rice powder). During Diwali, people also wear their finest new clothes and perform pooja to worship Lakshmi mata, the goddess of prosperity and wealth. People also light fireworks, and partake in family feasts, where mithai (sweets) and gifts are shared. Every one around exchange greetings with their neighbours , family and friends by wishing everyone “Happy Diwali “.

Some Photos :

Me bursting few fire works

Some Bengalis ( I am one of them, I am a bengali 😁) celebrate Diwali for 3 days . The Day before Diwali is known as ‘Choddho Prodeep ‘ ( 14 diya ) or ‘ Bhoot Chaturdashi ‘ . On this day , Kali Puja is performed from midnight till early in the morning , Choddo Prodeep is observed to pay homage to 14 ancestors , requesting them to save everyone from evil spirits and ghosts . ( count the diya it’s 14 ) .On this day we Bengalees also eat a special kind of green leafy vegetable preparation “Choddo shaag’ meaning 14 leaves. and it is a super yummy dish which I enjoy eating with a little bit of Kasundi ( tangy mustard sauce).

Also the diya’s , me and my mom painted do you like them ? comment below ……this is also a activity we like to do ……..

My Rangoli 😁 Rangoli is an art form originating in the Indian subcontinent, in which patterns are created on using materials such as , plain and coloured rice flour, coloured sand, , flower petals .

Hope you liked this post . Byeeeeeeeeeeeeeee